Samenvatting bestelling tonen
€399.00
ProductSubtotaal
Instap Traject "In Balans"  × 1 399.00
Subtotaal399.00
Totaal399.00

Klanteninformatie

Factuurgegevens

Extra informatie

Je bestelling

ProductSubtotaal
Instap Traject "In Balans"  × 1 399.00
Subtotaal399.00
Totaal399.00

Betaling

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze site te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in onze privacybeleid.

Concentratieproblemen

Wat leuk dat we samen aan de slag gaan!

Testimonials

"Ik ben erg blij dat ik de ReAttach training heb gedaan bij Helena van Staveren bij haar praktijk Fysio voor Kids. Het heeft er voor gezorgd dat ik een aantal belangrijke levensdoelen voor mijzelf duidelijk en concreet heb gemaakt. Deze doelen heb ik hierdoor inmiddels glansrijk behaald.

Ik beveel de ReAttach methode en dan wel de behandeling van deze ReAttach methode gedaan door Helena van Staveren zelf absoluut aan aan iedereen die zich duidelijke levensdoelen wil stellen. Of naar een andere constructieve manier van denken en handelen wil. Of voor andere effecten die de ReAttach methode te weeg brengt. Ik geloof en weet nu dat dit heel erg goed is en effectief is".
Fysio4kidstwente
Aldegona van Zuiylen​
"De leerkrachten op school wisten steeds minder goed raad met het gedrag van onze jongste dochter. Als ouders wisten we wel wat er aan de hand was, maar misten de 'tools' om de patronen te doorbreken.

We kwamen bij Helena terecht voor ReAttach. Dit had al meteen effect. Ze bekeek de situatie niet alleen vanuit het individu, maar vanuit ons hele gezin. We voelden ons gezien en gehoord. Ook onze oudste dochter leefde helemaal op. Thuis namen de spanningen en strijd met school af en op school was onze jongste dochter minder vaak boos. Ze kon beter verwoorden wat ze voelde.

Naast ReAttach bood Helena Braingym, waarmee onze jongste dochter de laatste tijd grote sprongen laat zien. Ze is veel meer in contact, blijft rustiger, kan zich beter concentreren en herpakken, kan beter omgaan met tegenslag en ziet nu haar eigen vooruitgang als ze nieuwe dingen leert".
Fysio4kidstwente
Thamara Haak
Borne

© 2024 Fysio4Kids. All rights reserved.