Helena van Staveren

Ik ben Helena van Staveren en ben trotse moeder van 2 kinderen. Inmiddels woon ik al 20 jaar in De Lutte. Door mijn moederschap kan ik mij goed verplaatsen in ouders. Ik heb veel kennis van de belevingswereld van (jonge) kinderen en kan hierdoor mijn werk zeer goed op deze leeftijdsgroep afstemmen.

Mijn interesses liggen op veel uiteenlopende gebieden. Met enthousiasme werk ik zowel in Oldenzaal als in Hengelo. Dat doe ik vol overgave en overtuiging, met het gevoel voor de mogelijkheden die een kind in zich heeft. Een van de aandachtsgebieden zijn kinderen met problemen op het gebied van prikkelverwerking, ook wel sensorische informatieverwerking genoemd. Hiervoor gebruik ik de laagdrempelige en kindvriendelijke methode ReAttach.

Fysio4kids Oldenzaal en hengelo

"Ik streef naar een optimale samenwerking met ouders, scholen en andere behandelaars in de eerste en tweede lijn".

"Dagelijks word ik uitgedaagd om al mijn vaardigheden in te zetten om kinderen optimaal te laten ontwikkelen". 

"Ik kan kinderen helpen met uiteenlopende klachten"

Mijn studie fysiotherapie heb ik gevolgd aan de Hogeschool HAN te Nijmegen en heb mijn diploma in 1996 behaald. Na jarenlang te hebben gewerkt met volwassenen patiënten en kinderen in de eerste lijn heb ik mij gespecialiseerd in de kinderfysiotherapie. Ik heb de Masteropleiding Kinderfysiotherapie aan de Hogeschool van Rotterdam succesvol afgerond. Daarna heb ik mij gespecialiseerd in ReAttach en ben ik aangesloten bij het inspanningsnetwerk verbonden aan het MST. Ik kan kinderen helpen met uiteenlopende inspanningsklachten zoals astma en hyperventilatie.

Maak hier een afspraak