Baby Fysiotherapie

Baby Fysiotherapie

Heeft jouw baby pijn en ongemak?

Als je merkt dat jouw baby niet lekker in zijn vel zit, wacht dan niet te lang met het inzetten van gespecialiseerde en professionele baby fysiotherapie, zodat de klachten niet verergeren.

Met baby fysiotherapie behandeltraject breng ik door middel van een uitgebreide intake bij jouw thuis of in de praktijk de klachten in beeld. Vervolgens bied ik een behandeling op maat aan. Herken jij de volgende symptomen bij jouw baby.

Gespecialiseerde baby fysiotherapie

Waar zoeken jij en jouw baby hulp bij?

"De meeste baby fysiotherapie behandelingen worden vergoed door de zorgverzekeraar".

Baby fysiotherapie Oldenzaal Hengelo

Baby fysiotherapie met en zonder verwijzing

Meestal komen baby’s met een verwijzing vanuit het consultatiebureau, (huis)arts of specialist bij mij terecht. Met een verwijsbrief kan ik bij jullie aan huis komen. Dat is wel zo fijn omdat ik meteen advies kan geven in de vertrouwde omgeving van jouw baby.

Zonder verwijzing ben je net zo welkom bij mij op de praktijk, waar ik je ook gericht advies kan geven.

Fysio4kids Motorische ontwikkeling Oldenzaal Hengelo

Het gezicht achter Fysio4Kids

Helena van Staveren

"Ik streef naar een optimale samenwerking met ouders, scholen en andere behandelaars in de eerste en tweede lijn".

Wat ouders over mij zeggen

Toen ik mijn te vroeg geboren tweeling kreeg, stond mijn wereld een tijd op z’n kop. Beide kinderen kregen een voorkeurshouding en afgeplatte hoofdjes. Ze waren daarnaast ook erg onrustig en moesten vaak huilen. Als kersverse moeder heb ik veel onzekerheid gevoeld, maar Helena ondersteunde mij heel erg goed in deze periode. Ik merkte ook op dat mijn dochters heel goed op haar reageerden.
Helena gaf advies hoe ik de voorkeurshouding kon doorbreken met oefeningen, hoe ik mijn kindjes kon optillen, neerleggen, dragen, voeden, verschonen etc. Dit is goed gelukt. 
De hoofdjes van mijn dochters zijn volledig hersteld en ze zitten nu beiden goed in hun vel. Dit komt ook omdat Helena mij heeft geadviseerd om mijn kinderen te dragen. Ik was verrast dat Helena ook draagconsulente is. Omdat ze verschillende draagsystemen heeft, mocht ik een aantal uitproberen zodat ik met zekerheid het juiste draagsysteem kon kiezen.

L. Bruggink

Maak hier een afspraak

×